tiistai 7. heinäkuuta 2015

Baka en kaka!

Leivoin pitkästä aikaa yllätyskakun. Kohde on erityisen tärkeä, sillä tuleva kummityttöni voi olla täällä minä hetkenä hyvänsä. Olen valtavan kiitollinen, että pääsen lähemmäs ja osaksi ystävieni perheitä. Ilo näistä elämää sulostuttavista pikkutyypeistä saa myös luovalle ja tekeväiselle tuulelle.


 Nallukoiden valmistus on ollut hetken aikaa jäissä, sillä olen jokseenkin malttamaton sarjatyöskentelyyn. Kaipaan uusia ideoita ja vaihtelua, jotta kipinä työskentelylle säilyy. 


 Jokainen nalle on uniikki jo kangasvalintansa puolesta, vaihtelua saa pelkästään materiaalivalinnoilla, mutta tällä kertaa halusin kokeilla suurempaa kontiota. Verrokkina ensimmäinen tekemäni nalle. Kiitos Raitamamalle raikkaasta kankaasta! Isompaan kainalokaveriin uppoaa vanua noin tyynyn verran. Kiitokset myös Sannalle, kun jaksat kantaa käytöstä poistettuja tyynyjä hyötykäyttöön täytteeksi. <3 Isompi nalle on helpompi ommella ja täyttää, jämäkämpi, pullukampi ja halailtavampi. Samalla löytyi into palata pian tuttujen ompelusten pariin. 


 Olisin halunnut ehostaa kummitytölle menevää nallea itsetekemällä mekolla (mainio Mekkotehdas-kirja), mutta ajanpuutteen takia päädyin ostoksille. Lindexin Newborn-sarja ei pettänyt tälläkään kertaa ja tämä mekko menee molempien päällä.


 Ja nyt päästään vasta leivontaosuuteen! Nalleparkaa piti kelmutella hoikempaan muotoon, jotta sain vaipparullat jokseenkin fiksusti pysymään ympärillä. Kolmella vaippapaketilla sain verhoiltua karhun kakun sisälle yllätykseksi.
Kaakku koristeltuna ja valmiina vietäväksi, melkein syötäväksi. :)5 kommenttia:

 1. Ei vitsi, miten ihana a) nalle b) vauvalahja! Aina sitä sortuu ostamaan vauvoille /pikkulapsille jotain valmista kaupasta, vaikka tollaisia nalleja saisi helposti tehtyä jämäkankaista. Jos mä vaikka seuraavalla kerralla muistaisin... (tai tekisin jo jemmaan...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä on mukava viedä tuliaisina. Jämäkankaista nämäkin siis syntyy. Ja se jemmaan tekeminen muistuu joka kerta, kun meinaa tulla vähän kiirus... :)

   Poista
 2. Voi mikä ihanuus!!! Loppuun asti harkittua, taidokasta kättentyötä, Mari <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitoksia herkusta kankaasta! Ommellaan taas pian yhessä jookos!

   Poista
 3. Oleppa hyvä tyynyistä muru :)

  -Sanna

  VastaaPoista